Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dej som mår dåligt ikväll.


Till Dej. ( & till mej själv... )

Till Dej som denna marskväll har det tufft & jobbigt.

Livet på Jorden som mänska i dessa dagar är inte lätt.

Men jag vill att Du ska veta att Gud finns för Dej här & nu.

Lita på Den Heliga Kraften.

Den finns här i närheten, även fast vi inte tror det.

Bakom dimmorna... & världens larm & bud.

Andas sakta djupt...

Kärlekens läkeljus finns i Ditt trötta hjärta.

Nu.

& imorgon.

Kram!

Du..... hjälper inte nånting, spring ut i natten...

slå 13 kullerbyttor... medans du

sjunger: jag älskar mej!!

Det brukar lindra.

Eller... spring en mil.

Skrik!!!

Gråt.






Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-06 22:02



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag tycker den här var bra, fin...När jag läser:

"Kärlekens läkeljus finns i ditt trötta hjärta"

suckar jag lite; du tände en gnista hopp hos mig, vet du.
Tack.
2011-03-06

  Ninananonia VIP
:) Tack! :)
2011-03-06

  Malin Olsson
Jag ler när jag läser detta, för idag mår inte jag dåligt. Idag mår jag bra, idag är jag lycklig, idag mår jag bra. Jag är glad idag, var det du med. Känn glädjen idag, känn lyckan denna kväll, känn hur livet är underbart. Livet kan vara skit, det vet jag mycket om, men idag är livet bra. Känn det du med :D
2011-03-06

  queenia
efter tre kullerbyttor är jag så mörbultad och förvirrad så jag skriker rakt ut : JAG ÄLSKAR MIG!!!! :D
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna