Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En väg; vår

På vägen vi vandrar;
en väg mot söder, öst.

En väg mot väst och nord;
allt möts upp på våran väg.

Alltet möter intet;
som livet möter oss.

Jag vandrar här i
hand med dig.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-06 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren