Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dementerad

En sida av myntets halvsanning.

Hans sida en missuppfattning;

fattning!

Osanning en sida av myntet;

försanthållna.

Ljuset en sida av mörkret;

likt slidan försjunken;
i kniven.

Halvsanningen i sanningens osanning;
missuppfattning!

Tiden och isen, smälter i halvsanning.

Försanthållna är ankarets osanning;
med dubbel fattning.

Fattningen i satsningens
halvsannings missuppfattning.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 17:15



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Fastnade speciellt för dessa ord

"Ljuset en sida av mörkret"

Tankeväckande.

*Applåd*
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren