Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksskrud

Älskad, naken;
blottställd!

Älskad av nattlighetens dimmor,
tog jag dig i behag!

Naken; blottställd!

Öppen för intrång tog jag dig;

naken!

Kärleksbehag i närhet av hud,
len, varmt behag!

Älskade alltemellanåt av närhetsbehag;

djupt!

Tagen; hårt…
… närhetsbehag.

Kyssen av blomsterskrud;

djupt…

… naket, len hud av behag.

Älskad; naken…

… blottställd!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 18:51



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Sensualismen vilar starkt över denna vackra dikt. Skönt formulerat!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren