Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänsäll

De bästa åren av livet;

var när jag fick tillbringa
min tid med dig.

Den bästa tiden är alltid
den jag är med dig.

Evinnerlig är natten vid din sida,
vid din sida är livet ändlöst…

… natten andfådd men livet fick
jag tillbringa med dig.

Håll livet;
håll mig hårt…

… känn livet strömma under
dina fingrar; dina armar;

le.

Låt kärleken;
affektionen strömma!

De bästa åren av livet;
var när jag fick tillbringa
min tid med dig.

Håll livet;
håll mig hårt!

Ett ögonblick med dig;
kontinuerligt.

Din själ;
en stormarknad av liv!

De bästa åren av livet;
var när jag fick tillbringa
min tid med dig.

Gripande;
tårdrypande var mina andetag
den natten i din famn.

I din famn var livet vackert,
för dina andetag den bästa tiden;

de bästa åren av livet;

var när jag fick tillbringa
min tid med dig.

Vi de mystiska;
kommande och gående
vidderna av vänsäll lek!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-08 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren