Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå på tå

Jag kan sitta;
jag kan stå.

Skrika.

Klappa händer;
gå på tå.

Jag kan älska;
le och vara glad.

Leka, skoja
och må bra.

Jag kan sitta;
jag kan stå.

Skrika.

Klappa händer;
gå på tå.

Älska dig;
med dig.

Skriva ner det
vidlyftiga
och gå på tå.

Jag kan sitta, jag kan stå
och jag kan ligga.

Skoja och må bra.

Älska, kyssa dina läppar
och gå på tå.

Dock under alla
Omständigheter
jag storsint;

kommer va!

Jag kan sitta och
jag kan stå;

men bara till ditt
hjärta jag må gå.

Kan bara gå med
dig på tå!
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren