Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dityrambisk

Uppfångad av kärleken och hennes röst.
Absorberad av livets alla behag!
Hon och jag…
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren