Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma för mycket


Efter att ha fått den sista varningen som var ett mäkta feltramp

så skar det sig inombords

Sända röda rosor med post bud som en förlåtelse vore varken rätt eller fel

endast åren kunde läka såren

Så dom röda rosorna vissnade




Fri vers av R Michael H
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 16:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I ett minne som bar längtan till landet bortom ovan, hittades en vissnad ros som bar ursprunget till ett möte i kärlekens tecken
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H