Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha Aspergers Syndrom genererar en pappersmassa av intresseväckande; häpnadsväckande och invecklat entusiastiska schatteringar… tur jag är livsbejakare!


Autobiografi

Jag föddes till en;
värld av nyans.

Som stod i konflikt;
konflikt med kroppen.

Jag föddes till en;
värld av återspegling.

Natten kom en gång;
och jag framförde en sång.

Ensam i en sfär av
gradation.

Jag föddes till en;
värld av nyans.

Konflikter; missförstånd!

Osanningars sanning,
i en komplex labyrint;
av chiffer utan svar.

Jag föddes till en;
värld av återspegling.

Ensam återspegling;
där jag känner mig
ensam i sällskap,
men inte ensam;
i eget sällskap.

Kroppsspråk!

Jag föddes till en;
värld av nyans.

Som stod i konflikt;
konflikt med kroppen.

Natten kom en gång
och jag framförde en sång.

Ensam i en sfär av
gradations begrundan!

Jag föddes till en;
värld av nyans.

Där du är kropp

och jag är

Själ.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 17:22



Bookmark and Share


  miany
Mycket fint skrivet... Gripande.
2011-03-08

  Junitvillingen
Stark text om hur det är att leva med ett funktionshinder...som egentligen inte behöver vara ett hinder utan faktiskt...en tillgång! Blir djupt gripen av dina ord - så äkta, naket och berörande.
2011-03-08

    svarta ängeln
Berörande
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren