Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstorm

Nu yr snön fram;

det tog död på
solens gula spira.

Nu yr snön och
kylan åter.

Solen står där högt i brand;
når inte ner!

Når inte upp till;
brännande pustar!

Nu står världen i yra;
för nu åter snöyra.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren