Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

När jag smakar dig
med tungan;

så eggar det mina
smaklökar!

Tungan fuktig!

Dina smaker är
sinnesretande.

Likt varm choklad,
mot tungan;

brinner dess
udd i dig.

När jag smeker dig;
så gör det själen
härligt melodiöst.

När jag smakar,
smeker,
förför dig;

så gör det själen fuktig.
Tungan styv och dina;
stön allt ljudligare.

När jag förför dig;
eggar jag sinnet.
Smeker jag ditt
ljuva … … …
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren