Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära hem

En stark annorlunda
klangfärg breder ut sig!

En fri magiskt gripande röst
tar tag om hennes andetag.

Gränsens tidsdansande
äventyr ekar i hjärtats vrå.

Hans själ närmar sig
regndimmorna
i hennes
hjärta!

En förtjusande man
öppnar sitt frejdiga hjärta.

Hennes pansarhjärta;
mjuknar i hans närhet;

då han lägger sin
arm om henne.

I grunden ett
pepparkakshus!

I famnen ett
pulserande hjärta.

En förtjusande man,
bryter sig in och tar sig
förbi, frostbitna nätter!

Likt upptäckarglädje;
sprang jag in i hennes hjärta!

Förförde med värmen
från uppriktig hand.

Varje morgon!

Ett möte, förevigat i
författarens hand.

Hon och jag vi brann;
vi brann hand i hand.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-09 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren