Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Café Aspekt i Freiburg. Foto: Privat.


En kopp hopp på café Lingerie

Med en kopp hopp sitter jag ständigt på mitt café Lingerie och väntar på att morgondagen ska möta mig på halva vägen.
Påtår? Ja, alltid. Med valuta för pengarna på utgång i livet. Tillgång.
Mannen bakom disken som jobbat här sen nyöppning kastar till synes tankefyllda blickar mot min existens.
Gäster kommer och går,
Men den här – hon består.
Likt en maskot, en tillhörande charm. Trodde jag.
Där jag väntar på morgondagen, och dagen efter det.




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 479 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-09 16:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Du fångar med dina målande ord
2011-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt namn på caféet...
2011-03-09

  IdaSvalberg
Jag tycker mycket om rubriken. "En kopp hopp" kan nästan alla känna igen sig i.
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke