Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord från en vän

”Är hon värd dina sår?
Hon kan ändå inte följa den stig du går!
Men det är nåt hon aldrig förstår.
Hon vet att i din verklighet är hon ren.
Men i mina ögon min vän, är hon bara en sten...”




Övriga genrer av Crystal_Dragon
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-12-16 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crystal_Dragon