Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..

\" Jag letar möster i gatan
ibland ser jag nåt system
ibland ser jag vart jag skulle
ibland ser jag bara sten\"




Övriga genrer av Crystal_Dragon
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-02-08 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crystal_Dragon