Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aria

Denna dag!
En dag utan;
motivation.

Snön den yr där ute,
det blåser kallt.

Kylan inga problem för
varmblodet i soffan här.

Denna dag!

En dag utan;
motivation.

Skulle gått ut,
handlat;

gått till mor.

Men denna dag
helt ur funktion.

Idag saknar
jag motivation!

Snön den yr där ute,
det blåser kallt.

Alla ringer visst en
dag som denna,
men idag saknar jag
motivation:

att vara unison.

Denna dag;

en dag utan
motivation.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 149 gånger
Publicerad 2011-03-09 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren