Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crescendo

Jag sprang runt
inom livet;

dig.

Jag fann en sorts färg för
gestikulerande tankar.

Jag fann nyans och
vägen till lycka;

Fann dig!

Fann din kropp;

len.

Lite smärta där i djupet.

Bygger en inre
konstruktion;

av

livfullhet.

Diminuendo!

En guldvinge i djupet!

Och ett socialt nätverk
av eremitkräftor.

Jag fann nyanser för;
gestikulerande tankar.

Stillhet!

Inramning av;
Två kroppar…
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-03-10 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren