Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9,151e17ns x 1861898400s

Jag var en liten nanosekund
och jag var så rund tills jag mött miss sekund

Miss sekund hon satt där med John blund en stund.

Natten kom och söta sekunden hon gick
upp i en nanosekund och vi fick oss en blund.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-10 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren