Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är tagen i Tossa, Katalonien

Var på minnesgudstjänst i kväll efter jobbet




Varför gick du så tidigt

Rupert

Du var den självklara chefen för gymet.

Själv i god form

Glad, öppen, intresserad, hjälpsam, pratsam

En man i sina bästa år (men utan propeller)

Varför gick du så tidigt?

Eller, rättare sagt: Hela du har inte gått.
Du lever kvar i hjärtat hos nästan all hotellpersonal
och många av långtidsgästerna (inklusive mig själv)

Ja, jag ska fortsätta att motionera regelbundet,
hedersord! :)




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 371 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-10 21:59



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Fint, berörande med värme
2011-03-11

  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2011-03-10

  LassO
djupt och kärleksfullt
2011-03-10

  Ninananonia VIP
Fin!
Berörande text!
2011-03-10

    ej medlem längre
Frågan som är så svår att släppa trots att vi aldrig får något svar . . .
2011-03-10

  Filosofen2
Aldrig våra älskade vänner och de vi satt i hjärtat försvinner!
Ruport vet att du hedrade honom med denna text.

Under kommer att ske, han ler i himlen hos Gud!
2011-03-10

    ej medlem längre
En svår fråga. Men många goda minnen. Tar dock inte bort sorg och saknad förrän om en tid.
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)