Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningen till Kvinnans värld

Jag mötte en vacker kvinna som
skapade öppningar till världens världar.

Hon satt där i sin värld av
tankar och vackra mönster.

Jag mötte en vacker kvinna som
skapade öppningar till världens världar.

Jag mötte en;
Kvinna.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-10 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren