Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dracontia

Dina läppar är blodfärgade som mitt hjärta
som pumpar i den dunkla natten...

Jag kysser solarplexus och ut flyger
den vita draken!

Han är vit som snö...
Han *fräser* och sprutar
kyla på mina läppar!!!

Du ser på din isens prins och
kysser mig varm...

Ur min mun tittar brödraskapet
*Dragon Rouge* fram...

Dom ser dig i ögonen och
förvandlar dig till en eldstorm!!!

Jag fångar *den vita draken* och
trycker in han i ditt gap.
Du svalnar...

Vi omfamnar varandra och vi bli ett!
Saphira föds...
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 12:33



Bookmark and Share


  Yheela
Jag gillar drakar, snyggt.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren