Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neuronens charm

När hud möter hud i den mörka labyrinten där mellan oss,
så blixtrar stjärnorna i vårt instinktiva liv, de viskar om sällhet och gränslösa fördjupningar där bakom våra ögon.

När jag ser på dig… så ser jag något oemotståndligt som
är behagligt, något vackert med en attraktiv inre nebulosa.

Dina ord är mjuka som ull och dina meningar ljuva.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-03-11 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren