Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelse drömmar och romantik...men sen då...?

Kvinnan:


O, min älskade...
När jag ser dina djupa drömmande ögon...
Då vet jag: Du har mig Kär...
När jag full av behag drar mina fingrar
Lent genom ditt hår...
Vet jag, det är bara du och jag och evighet här...



Sen efter 3 månader.....


Fan...jag sulle ha ha skurit kuken av den falska
Djäveln...
Den huggormen...
Jävla karldjävel.....



Mannen:



O, min kära...
Alltid ska vi älska varandra.....
Jag sänder dig rosor...
Lägger bladen på din nakna hud...
Alltid ska jag älska dig...
Genon himmel hav och jord....
Är du min älskling....



Sen efter 3 mån....




Den jävla slemhäxan....
Hon ville bara ha kuk och stålar....
Typiskt kvinnor!!
Hon kan dra åt h-vete!





Vad består?????????????




Fri vers av Trazan
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-11 20:11



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men så här behöver det inte alls vara ju! Inte om det handlar om sann, äkta kärlek! Tyvärr finns den verklighet du beskriver - och den är så tragisk. Men måste det gå så långt att de som först var attraherade av varandra, blev förälskade, sedan svartmålar varandra t o m inför andra? Finns det inget som heter "skiljas som vänner" För - känslor kan ju faktiskt förändras och det finns väl ingen anledning att använda fula ord om och till varandra för den sakens skull?
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan