Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste inte om du var svartsjuk

Var det fel
att ge present
till en vanlig vän

Var det fel
att berätta det till dig
och även om vad som skedde i mitt inre
när du var långt bort

Var det fel
att dela med dig
mina saknade tankar
som besparades
bara för dig

Var det fel
att älska dig
att vill ha dig intill mig

Ja, jag kanske
hade fel
men du hade inte heller rätt
att du vände ryggen så
mot mig




Fri vers av Rise Little One
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-11 22:52



Bookmark and Share


  TT
...hur grymt igenkänannde som helst för mig...så väl fångat när vän vänder vän ryggen utan att man egentligen vet varför...så bra text!!!
2011-10-11

  Ordregnspoeten
Det finns en del märkliga typer av det motsatta könet på vår jord och hur charmiga de än kan te sig till sin början inser man efter någon vecka eller så att något är hemskt galet med dem och att man bör akta sig för att engagera sig djupt. Bra skrivet här tycker jag.
2011-03-23

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One