Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte när du går


Se dig om


Innan vi går så ser vi oss om
Det är som om vi inte ville missa något
att bara gå...ger ett tomrum
som sedan måste fyllas






Fri vers av ~Leonardo~
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-12 16:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Separationsångestens våndor.......Tänkvärt och fint skrivet!
2011-05-05

    ADI Nehlin
kloka ord..tyckte om
2011-03-13

  erkki
Även dåliga saker lämnar ett tomrum efter sig. Kanske inte helt oviktigt. Tänkvärt!
2011-03-13

  sulimaa
mmm exakt så är det ...enkelt och klokt...
2011-03-13

    ej medlem längre
En känsla väl beskriven.. man vill skiljas på ett sätt som inte känns alltför hastigt
2011-03-12

  La Magnólia VIP
Så sant ... Kanske är det minnet vi vill förstärka .. något som hålls kvar i det som annars blir ett tomrum ...
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~