Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Stjärnsår


Och om du någon gång skulle se,
nicka åt de röda strecken på handlederna
så skulle hon med ett leende svara:

\"De kom en kväll
då jag sträckte mina armar mot himlen
för att försöka nå stjärnorna...
men stjärnorna de föll
och deras kanter var vassa.\"

du skulle mumla någonting om att kasta bort sitt liv,
om att astronauter tjänade dåligt...

hade du känt din dotter hade du vetat
att hon aldrig skulle vilja nå stjärnor,

hon som är för rädd
att ens stå på tå
och säga sanningen
till de ansikten hon älskar mest




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-12-17 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken bild; att sträcka sina händer mot stjärnorna och såras så mkt..Ett sorgset stycke tycker jag, men vackert, och tårframkallande..
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta