Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du (är Jag)

du som är



en liten kontemplation





ett litet stenkast bland många...





jag vill att du



drunknar sakta





djupt ned



och



far iväg med de ljusblå vindar





av lust



och längtan



som du



omges av





...





väx inte till ett berg



till dalar och landskap





lev inte av lågorna





världarna



innestängda



i tomma hjärtan





...





du som är



en fågel





som en glädje



ständigt hoppande



av en avsats





alltid buren



av dig själv





du som tror du är fri...





jag vill att du släpper



dina vingslag





om min själ





...





tar ifrån mig



transciens



tid och rum





tömmer mitt inre



på den energi





du inte alstrat



och



släpper in mig





i en ro





djupt inne



i den lilla punkt







som är jag...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-12 19:59



Bookmark and Share


  Ex¤animo
väldigt fint...
2011-03-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker poesi rakt igenom. =)
2011-03-14

  Mr Lindemann VIP
Letar in i radern OCh inser så att det är vackert och stämningsfullt
2011-03-13

  palefeather
helt underbar
2011-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP