Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting annat som Fjättrar mitt sinne har alltid varit skogen. Älskar att vandra runt i naturens sköte.


I Skogen

I Skogen där förfäders fötter
Marken en gång har beträtt
Tramp över snår och rötter
Nu av mossa beklätt

Mitt tunga sinne lättas
På denna gudomliga plats
Armodets demoner fjättras
Lugnet tar dess plats

Skogens dofter berusar mig
Fåglars sånger gläder mig

I skogen där förfäders fötter
Marken en gång har beträtt
Tramp över snår och rötter
Nu av mossa beklätt




Fri vers av Thorgal
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-12-17 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorgal
Thorgal