Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"jag kan inte förstå hur perfekt du är. du är perfektion" "jag kan inte förstå hur du kan säga så" "du behöver inte förstå, du behöver bara vara du"


som om marsnätter och blöta luggar skulle vara något för världen

jag är bara
sjutton år,
åh snälla viska hur liten och icke vuxen jag är

att jag inte behöver förstå


och när jag satt i ditt knä
den där mörka natten på det där golvet
och
du
sa
-åh så vacker du är, åh va dina ögon tindrar

och jag tänkte
att
de tindrar ju för att de ser på dig
och
jag är vacker bara för att du speglas
i hela jävla mig

och


sen spelades
håkan ur någon avlägsen
högtalare
ifrån en annan planet

och jag sjöng
med som om varje ord var
ett eget mästerverk
"åh gud det gör så ont att något
så nära kan vara så långt bort"


och jag vet
att du betyder så fruktansvärt mycket
när jag gång

gång

gång
behöver
intala mig själv att du inte är någon speciell




Fri vers av komigenlena
Läst 386 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-13 23:32



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
åh älskar!
2013-10-22

  dagbokspoesi
återigen: väldigt bra. träffande. åh.
det märks vem som ger dig inspiration.
2011-03-25

  sirsandra
enkel text som berör, den känns så sann
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

komigenlena
komigenlena