Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är den flicka som givit allt du har till mig

Kärleken beskådar jag denna dag
såg djupt i dina ögon,

de glittrade till
du är en flicka som givit allt du har till mig,

jag ska kyssa dig genom alla helveten
mörda din död,

bevara vår kärlek i min själ för evigt
jag vet att detta är det största man kan få,

du är min gumman

och jag gråter utav lycka




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-14 01:32



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth