Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

Dagarna vänder mig
Liksom vinden löven

papper
planer
bitar

som sprängda sniglar
på en sensommarstig




Fri vers av albatross
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-12-17 13:05



Bookmark and Share


  _Mian_
Sparsmakad poesielegans som tilltalar. Värd att avnjutas i långsam snigelfart upprepade gånger.
2005-12-17

    BrokenHearted
känns i
hjärtat... mkt bra skrivet
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

albatross
albatross