Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urspårade och utsökta




Jag är vild, urspårad och fri

På mej får ni aldrig nån pli

Jag skriker mitt upprorsskri



Jag är vacker och naken

Jag är utsökt och vaken

Jag har dödat draken!



Ensam jag vågade vara 

Sen kom vänner underbara

Vi satte stopp för vår ökenmara



Vi är arga och sälla

Starka och snälla

Vi dricker livets källa



Vi är framtidsvarelser

Lever sanningens uppenbarelser

Vi har spårat ur

Livet går mest i dur.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-14 17:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härligt! :)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP