Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt vatten

sitter på kanten
ser hur vattnet
långsamt flyter
förbi
drar handen sakta
genom ytan
stannar
det är kallt
och smärtsamt
känns hårt
drar den tillbaka
och reser mig
upp och går







Fri vers av helk
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-14 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helk
helk