Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speldosan

På din säng
ligger den lilla
kaninen

den som
med huvudet
sakta snurrar
i takt med
speldosan
inuti

tar upp den
och vrider runt
så musiken
börjar klinga

men du
är inte här
det är
en ton som
saknas







Fri vers av helk
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-26 15:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Underbar.supernajs. Fantastisk. Jättebra.
2011-03-26

  Lennart Bång
åhhhh superfin!
2011-03-26

  stella
Stämningsfullt och fångande...
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

helk
helk