Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade söner

Ni är stora nu
Ni klarar er
På egen hand
Ni är kloka
Ni är lite tokiga
Era drömmar flyger
Ni är omtänksamma
Ni gör misstag
Sätt upp mål
Ni lever livet
Ni tar om hand
Jag finns här






Fri vers av helk
Läst 268 gånger
Publicerad 2018-12-14 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helk
helk