Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gaia

Kantstöt blev ollonet
som missade slidan.

Gud lämnade bordet
och kaos blev fött;
stöpt i kvinnlig form;

femininum.

Ursinnigt;
femininum.

Kvinnan vacker
med slidan.

Den tätvuxna
underskogen!

Berg som dalar;
dock alltid
vackert;

femininum.

Natt och dag
stöpt i ett.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-03-14 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren