Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrium

Hon jag mötte var undergiven
och jag övergiven.

Hennes underliv var vackert
som mitt överliv.

Varför över och under?

Nästan som in och ut ett
dualistiskt undrium.
Vad det nu är…

… men skönt när det ena svävar
in i det andra;

som jag svävar in i slidan…

… eller är det slidan som
svävar över mig;

dränker mandom i sekret.

Ja undergiven var hon då jag tog
henne som övergiven i slidan.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 179 gånger
Publicerad 2011-03-14 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren