Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv m o r d s t a n k a r

Själv m o r d s t a n k a r är som ett rum
med fyra väggar utan dörr att fly igenom.

Själv m o r d s t a n k a r är rätt så
paradoxalt sammanställda.

Själv m o r d s t a n k a r är som en hyperkub
som snurrar i en arkadisk vinkel runt livet.

Och det röda vinet får mig att drypa
i vatten med några droppar salt.

Röda ögon springer runt på
fyra väggar utan dörr;
förvirring.

Ett inre kaos av en vacker
heterogen komposition!

Själv m o r d s t a n k a r är som ett
glas rött; de tar snabbt slut.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-15 01:07



Bookmark and Share


  miany
Skrämmande vackert om något så starkt...
2011-04-01

  Junitvillingen
Texten tar tag i mig ordentligt! Starka ord, men att sådana tankar snabbt tar slut känns i alla fall som en tröst - även om självmordstankar måste vara grymt svåra att bära medan de varar.
2011-03-15

  Junitvillingen
Texten tar tag i mig ordentligt! Starka ord, men att sådana tankar snabbt tar slut känns i alla fall som en tröst - även om självmordstankar måste vara grymt svåra att bära medan de varar.
2011-03-15

    Vem jag är har ingen betydelse
Galet bra beskrivning!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren