Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildbubblor

Barnet med bildbubblor springer;
över livets motorväg.

Barnet snubblar och bubblor;
forsar ut över livets väg

Bubblor bildar bubblor på;
livets bildliga motorväg.

Metaforiska och allegoriskt;
vackert inadekvata.

Bubblor och bilder sammanträngas;
på livets allmänna väg.

Barnet med bildbubblor springer;
över livets motorväg.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-15 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren