Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotik

Det blå vattnet skvalpar lekande, som i skärgården
solens diamanter dansar, som på sommaren
en dyster kyla sveper förbi, som ett vilset barn
det osynliga nätet lägger sig över paradiset

sommaren är visst här, men som den lurar oss
på liv i våra själar, på solens värme och törstens aska
ungdomens minnen, sång och skratt och gemenskap
nostalgi, själens årsringar tunnas ut
kvar finns ensamhet, och en blek kall sol




Fri vers av Oskar Andersson
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-15 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Andersson