Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mellan mig och min dator...


Osams..

Vissa dagar

var vi bara

osams

Hur mycket jag än

smekte,

tröstade,

hotade dig

med värsta

ultimatum

så glodde du bara

på mig

hånfullt

envist

taktisk triumf!




Fri vers av Rise Little One
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-16 09:56



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Känns igen och jag har börjat ta tillbaka den förlorade makten genom att vägra dem sex som verkar vara det enda de vill ha.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One