Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är flickan alltid bortom alla lögner

Liten
söt
hon är flickan alltid,

vi
nära tåren delad dröm,

skönhet andas dvala nu inatt
ingen tar din plats igen,

evig poesi
en blick sade,

andetagen i din själ når mig
regnet,

natten
drömmarna,

våra kyssar
allt är vi nu,

älskar vild konst tillsammans
sover lugn i mina drömmars poesi av guldet i ditt mörka hår,

våran lycka blir att snart få barn
leva alltid,

bara vi
nio år av vänskap,

umgås varje dag
vaknade i kärlek sann,

kysser bittra tårar
vi är snart eniga,

funnit allt i dina ögon

att leva






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 175 gånger
Publicerad 2011-03-16 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth