Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagen stilla av din poesimagi

Drakar ler ju nu mot svarta gap
då skönhet

slagen stilla




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-17 01:52



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint. =)
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth