Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the real mission impossible

Jag minns han som följde mig hem efter en fest där de andra druckit vin ur petflaskor. Jag vågade aldrig smaka. Jag var fjorton och hans vänner skrek ”Hoppas du har kondom!” när vi gick. Jag visste inte om jag skulle hoppas att han hade kondom eller inte, jag ville ju verkligen inte bli av med oskulden i någon buske på vägen hem men om det nu skulle bli så var det kanske bäst att han hade kondom. Han kysste mig på trappan innan jag gick upp till mig sen träffades vi igen och tittade på mission impossible. Han tyckte att det var en fantastisk film och hon var så jävla snygg sen ville han ha sex med mig. Man hade det sa han. Han hade porrfilmer på vhs som han stolt visade. De hade ingen titel så ingen skulle komma på vad det var på. Jag gick hem och smsade att jag hade lite mycket nu och inte kunde träffa honom mer. Han ringde och grät. Jag ser honom ibland. Han ser också likadan ut. Vi hade aldrig sex trots att man hade de.




Prosa av glittervakuum
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum