Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

charm

Ett par glittrande ögon
ler mot mig och pratar om

charm.

Du säger nått sånt
som att det skulle finnas en speciell
en charm som bara jag har.

Och jag tänker att
finns det en charm i mig
så är du min vän
fylld av en längtan.

Du drar din hand genom det korta håret.

En längtan, efter vadå
tänker jag

Efter allt som saknas.
Allt som saknas din rastlösa själ.

Och jag tänker förundras och önskar
att även jag var en modig tös
att även jag vågade kasta mig ut.


Snart är ciggen slut
men det betyder inget annat
än att det är dags
att tända en ny.




Fri vers av glittervakuum
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 02:49



Bookmark and Share


  blaite
Slutet är kaxigt skönt..
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

glittervakuum
glittervakuum