Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskulder blöder

Det finns ingen lättja
i dina tunga ögon
inte ens
en tändsticka
skulle göra skillnad

Brustna
oskulder blöder
och gatan
är
blå




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-12-17 21:06



Bookmark and Share


    rune
den var ju jätte vacker det är nog sant
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan