Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hejdå

soppåsen står innanför dörren i en vecka
jag kliver smidigt över den varje morgon
märker den inte fastän den välter ibland

på lördagen dammsuger jag och torkar
bäddar rent och går ut med soporna
de från badrummet, de från köket
och överst i påsen, din tandborste




Fri vers av Emma Franzén
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-17 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma Franzén
Emma Franzén