Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urk.

Jag är som jag är och gör som jag vill
Jag vill inte ha dej för du luktar sill.
Du kan slita och dra, du kan försöka att ta.
Hoppas och tro, sen skit it och dra.
Du fattar väl att jag är inget att ha?
Jag tänker ändå aldrig säga ja.
Jag alla korten på bordet la.
Du såg dem inte
Du trodde det var jag.

Du har inget att sörja över.
Du har förfan allt du behöver.
Så sluta spela spel, sluta ignorera.
Ta fram ditt vapen och börja parera!
Var en man, fortsätt attackera.
Den som dör får ruttna i lera.
(Vi vet ju båda att det är på liv och död)
Svärdsklingan droppar redan så röd.

Och ensam står jag åter mot dej.
Våra ögon möts, snälla se in i mej!
Jag ville bara blunda och le,
Skratta, låtsas att jag problemen inte kunde se.
Men det vi hade siktade alltid mot ett slut
Och nu står jag ensam och ser dig gå ut
Mitt hjärta spricker, sos, akut!

För sista gången möts våra läppar, glödande
Jag älskar dej, horunge, jävla idiot!
Men du ser genant ner i marken, en nonchalans så dödande
Du såg nog aldrig att jag inte var bra, att jag var ett hot

I slutändan blir jag bara en börda
För ärren på mina armar lyser ännu så röda
Och aldrig log jag för att mitt liv var något att le åt
Fatta, snälla, jag log för att du ville inte se min gråt
Du ville inte vara min livbåt
Allt jag gjorde gjorde jag för dig
Men när det verkligen gällde sa du bara nej

Och nu har jag bara en sak att säga din svikare, din gubbjävel, hora, idiot, fucking rövhål.


Förlåt.




Fri vers (Fri form) av ----------------
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ont
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

----------------