Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåst glas


speglar ett öde
i krossat glas
röjs det oåterkalleliga
i prismors reflektion

en längtan
i skiftningar
en rörelse


anar i växande styrka 
en underlydande förväntan
att befästa en strimma hopp

skört vilar ödet
sökande

under lysande måne
på kudde av glas




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-20 17:04



Bookmark and Share


  Anna*
Fint förmedlad känsla! Applåder
2011-03-21

  anits VIP
Mycket fint skrivet, berörande
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP