Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kommentar till Akeron som jag valde lägga in som egen limerick




Limerick - Vinterbadare från Smögen

 

En ung vinterbadare från Smögen

en dumdristig och ovanligt trög en

Han hoppa i vaken,

men ack, tänk att staken

den krympte så han blev oförmögen.




Bunden vers (Limerick) av Carl O Andersson
Läst 628 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-19 10:43

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om jag törs säga det,
tycker nog denna var
ett strå vassare
2011-03-19

  © anakreon VIP
Där satt den!
Calle
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson